Lady Cavs, vi var så nära...

Idag var dagen då vi skulle bryta trenden och göra ny historia, idag var dagen då vi skulle besegra Dyersburg! Dyersburg high school ligger ungefär 30 min från Crockett och Crockett är crocketts största rivaler, lady cavaliers har aldrig någonsin vunnit över dyersburg, men idag var vi taggade till tusen och skulle verkligen vinna detta!

Det är en regionalmatch vilken betyder att det var en extra viktig match då detta betyder att matchen räknas både i serien och i distrikt och regionalen. Vi lined up, marcherade ut på planen, en efter en blev vi uppropade, fick vinka och ta emot publikens applåder. Sedan var det nationalsången!

När matchen äntligen kickades igång, gjorde vi ett mål med en gång, oj vad vi skrek!!! och 1-0 höll vi det i stort sett hela matchen, vad vi slet, men vad vi spela bra, med det tuffa motståndet vi hade! När det är 2 minuter kvar och vi leder fortfarande med 1-0, SMACK så smäller Dyersburg in sitt första mål!!! Med endast 1:30 sek kvar kämpar vi för livet för att åtminstonde ta det till straffar, men med endast 59 sek kvar av matchen BANG så smäller Dyersburg in sitt andra mål och strax därefter blåser domarn av matchen!

Vi förlorar trots vi ägt hela matchen i stort sett, gråtandes går vi av planen och bussturen hem var det tystaste stället på jordklotet!

Nu går jag och lägger mig, besviken, trött och ledsen, men tar nya tag imorn och inför HOMECOMING WEEK!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0